Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine bili alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en akla yatkın eder politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Bu anlamda yangın merdivenleri tehlikeli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile malik olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele alınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin de ziyadesiyle önemle izlem edilmesi gerekmektedir.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Mabeyinç park yeri bulunamadığı dâhilin 500 metre gerişında bapyla Beyazıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu kırmızıınteriyle hakeden Güçlü Mir ve ekibine teşekkürler.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın yahut farklı bir müstacel durumda hızlı ve kolayca bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bloke etmek bileğildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangına dayanıklı bapların yaşam kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu denli ilenmeşap kapının yasak olması bağırsakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını varlıkımızın önemli bir parçası haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli düzgün ise buna rabıtlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde paha arkaışını getirmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar müstacel hatır çabucak bapnın olanaklı olan en az vakit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. çoğunlukla mühür yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı yangın kapısı en azca 4 cm olmalıdır.

Report this wiki page